Uitvaartcentrum

In ons uitvaartcentrum bevinden zich onder andere een verzorgruimte en een familiekamer. Het gebouw is rolstoelvriendelijk. De familiekamer is knus ingericht als woonkamer en ademt rust uit. Door middel van een toegangscode kunnen nabestaanden dag en nacht terecht bij hun dierbare overledene. In deze familiekamer kan een afscheidsdienst met maximaal 30 personen worden gehouden. Ons uitvaartcentrum is ook geschikt voor Islamitische uitvaarten.

Familiekamer Verbogt Rockx is door iedere uitvaartonderneming te gebruiken.

Familiekamer La Lúz

Familiekamer La Lúz bevindt zich naast de H. Quirinuskerk te Halsteren. Deze 24-uurs kamer is een waardevolle locatie en voorziet in een behoefte. Door middel van een toegangscode kunnen familieleden dag en nacht terecht bij hun dierbare overledene.
De familiekamer is uitgerust met een aparte entree voorzien van garderobe en toilet. De ruimte heeft een keukenblok waar u zelf uw kopje koffie of thee kunt zetten. De sfeervolle verlichting en persoonlijke inrichting vormen een huiselijke ambiance.

Familiekamer La Lúz is door iedere uitvaartonderneming te gebruiken.

Team

Omdat elk leven een persoonlijk afscheid verdient, werken we met een klein ervaren team. Ieder is allrounder en zeer betrokken. We voeren zelf de contacten met de nabestaanden, de laatste verzorging van de overledene, het rouwvervoer, het regelwerk, het voorgaan in een afscheidsdienst, een nazorggesprek, enzovoorts uit. Zo krijgt elke familie alle noodzakelijke persoonlijke aandacht.

Opbaring

Het overlijden van een geliefd iemand brengt in een mensenleven vaak een enorme schok teweeg. Die persoon is voor zijn of haar partner en andere naasten vaak nog onmisbaar. De impact, die een dergelijk overlijden in de directe omgeving heeft, is vaak enorm. Het is daarom heel belangrijk dat in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart rustig de tijd genomen kan worden voor het afscheid. Familiekamer La Lúz is hiervoor uitermate geschikt.

In goede samenwerking met collega-ondernemers beschikken we over meerdere opbaarmogelijkheden in de regio.
Hierdoor kunt u er altijd verzekerd van zijn dat uw dierbare overledene zo dicht mogelijk bij uw woonadres kan worden opgebaard.

 Ook kan tegenwoordig een overledene zeer goed thuis worden opgebaard, bijvoorbeeld op het eigen bed, een opbaarbed of in een uitvaartkist.

Thuisopbaringen worden door ons dagelijks zeer zorgvuldig begeleid. Natuurlijk is het in overleg altijd mogelijk om op een andere, door u gewenste, plaats op te baren.

Rouwvervoer

Wij gebruiken een eigen Cadillac rouwauto in de standaard zwarte kleur. Tegenwoordig zijn er ook rouwauto’s beschikbaar in andere kleuren, passend bij de levensstijl en opvattingen van de overledene. Tevens zijn er diverse bijzondere mogelijkheden om de overledene naar de laatste rustplaats te brengen, zoals onder andere de rouwkoets met paarden, de loopkoets, de rouwaanhanger of de rouwfiets. Al deze voertuigen kunnen we in goed overleg met andere ondernemers voor u verzorgen.

As bestemmingen

Nadat we een geliefde zijn verloren, voelen we vaak de behoefte om mogelijkheden te zoeken, waardoor we ons weer verbonden voelen met de overledene. Sommige mensen kiezen daarom voor een begrafenis in plaats van een crematie. Immers, na een begrafenis is er altijd nog het graf. Een plek waar we ons weer samen kunnen voelen met de dierbare overledene. Ook na een crematie zijn er meerdere mogelijkheden om dichtbij de overledene te kunnen zijn.

Een naamplaatje op een strooiveld of op een urnengraf zijn ook gedenkplaatsen. De urn kan bijgezet worden in een bestaand graf. Ook mag men de urn mee naar huis nemen of de as verstrooien op een dierbaar plekje. Volgens de wet kunt u bijna elke plek kiezen om de as te verstrooien, zolang het in de buitenlucht is en u toestemming hebt van de eigenaar van de grond of het water.

Tarieven

Een standaard budgetuitvaart kost € 3000. De onkosten voor een persoonlijke uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen. In de tarievenlijst vindt u onze prijzen. Bekijk de tarievenlijst. Voor de tarieven van andere diensten of producten kunt u contact met ons opnemen.
Vanzelfsprekend zijn we altijd bereid om na een persoonlijk gesprek een offerte uit te brengen voor een toekomstige uitvaart volgens uw wensen.

Persoonsgegevens

Uitvaartverzorging Verbogt Rockx hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In onze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Bekijk de privacy policy.