Uitvaart en uitvaartverzorging Bergen op Zoom

Onze bedrijfsnaam is Uitvaartverzorging Verbogt Rockx, een uitvaart verzorgen wij voornamelijk in Bergen op Zoom, Halsteren en omstreken. Het beroep van uitvaartverzorger heb ik gekozen omdat werken in de uitvaartverzorging een van de mooiste en dankbaarste beroepen is die er bestaan: van het verzorgen van een uitvaart waar alles van a tot z gedaan moet worden tot een uitvaart waarbij de familie alles doet en ik alleen op afstand mee doe.

Uitvaartverzorging Bergen op Zoom en Halsteren

Wat gebeurt er na het overlijden van uw dierbare. Waar het in de eerste plaats om gaat is dat het afscheid past bij de overledene. Een standaard uitvaart bestaat niet, want ieder mens is uniek. De nabestaanden weten vaak niet wat er allemaal kan, mag en is. In verband met de uitvaartverzorging komen we door overleg met de familie tot een afscheid dat past bij de overledene en om nabestaanden daarbij te helpen luisteren we naar de verhalen, de anekdotes, wat waren zijn/haar gewoontes, hobby’s, sporten enz. en zo worden de (klein)kinderen en begeleiders erbij betrokken. Het is mooi en waardevol als een uitvaart iemands leven weerspiegelt. Vaak heeft men niet over de gevolgen van de dood nagedacht en is men overmand door emoties. Het is goed om dan eerst samen eens rustig te praten over wat er is gebeurd.

Uitvaart Bergen op Zoom en Halsteren

Wat houdt de uitvaartverzorging in. Er moet vaak meer geregeld worden dan u verwacht, zoals het overbrengen van de overledene naar de plaats waar u degene wil opbaren, thuis of een rouwkamer in het uitvaartcentrum of bij de begrafenisonderneming. Alle benodigde formulieren verzorgen, zoals een verlof tot begraven of cremeren. Het boeken van de crematie of de begrafenis. De condoleance locatie regelen. Het tijdig leveren van de kist, voorbeelden hiervan vindt u onder het kopje “bekijk in onze brochure” op onze website www.uitvaartverbogt.nl. Alle vertrek- en aankomsttijden bij de diverse locaties moeten op elkaar aansluiten. Niet alle leveranciers werken rechtstreeks met particulieren, maar alleen via de uitvaartverzorging soms ook wel begrafenisonderneming genoemd.

Wij helpen u daarbij en houden het overzicht, we houden contact met alle partijen en weten welke keuzes er zijn en regel deze voor u indien u dit wenst. Tijdens ons gesprek geven wij advies over de mogelijkheden en maken we samen afspraken over de verdeling van taken. Het belangrijkste is dat de uitvaart geregeld wordt naar uw eigen wensen. Meer over onze diensten vindt u onder het kopje “onze diensten” op onze website. Vergeet ook niet onze facebookpagina te bezoeken, hier vindt u nog meer foto’s en ook reacties van anderen: https://www.facebook.com/Uitvaartverbogtrockx/

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen over een uitvaart in en om Bergen op Zoom? Neem dan gerust contact met mij op.